La firma

Bufet

LARRUMBE – SERRANO – FERRÁN, ABOGADOS va ser fundada a Barcelona l’any 1985, producte de la inquietud dels seus tres socis fundadors Carlos Larrumbe, Miguel Serrano i Salvador Ferrán per crear un despatx d’advocats que obtingués el més alt nivell d’exigència professional en les diverses matèries jurídiques que tracta.

Durant aquest dilatat període el despatx ha anat creixent, fruit de la qualitat dels serveis impartits, i gràcies també a la progressiva incorporació d’altres professionals plenament qualificats, la qual cosa ha permès l’ampliació de la signatura.

LSF és un gabinet jurídic multidisciplinari que ve prestant els seus serveis d’assessorament jurídic en diferents àrees com: el dret civil, el dret mercantil, el dret  laboral, el dret administratiu i el dret  fiscal, enfocant l’assessorament a persones físiques, l’assessorament a empreses, l’assessorament a institucions privades i públiques.

Cadascuna d’aquestes matèries està enquadrada al departament corresponent, al capdavant del qual es troba un advocat altament qualificat i experimentat.

 

Filosofia

LSF sempre ha pretès destacar per la professionalitat dels seus treballs i per mantenir una relació personal i directa amb els seus clients, fonamental per crear i mantenir amb ells una mútua relació de confiança.

Els objectius prioritaris es concreten a adoptar la decisió més favorable per al client, la dinàmica en la gestió i la sobrietat en els mitjans utilitzats.